contacteer mij

Aanvraagformulier

Je moet naar mijn site gaan en op mijn “Contact me” knop klikken om mij een e-mail te sturen. Ik neem binnen 24 uur terug. U mij ook vragen stellen in de reacties hieronder en ik zal terug reageren in 24 uur.

Ik ben blij dat je deze blog pagina gevonden. Abonneer u op onze RSS feed (http://eepurl.com/tbFvw). Deze RSS-feed zal worden bijgewerkt wanneer ik een nieuwe post post of maak een update. In een recent artikel spraken we over ultrabooks en de belangrijkste kenmerken van deze modellen. Maar voordat we praten over ultrabooks, laten we een snel overzicht van hoe ze verschillen van de “typische” ultrabooks en de functies die ze functie. We praten ook over de nieuwe modellen en de verbeteringen die zijn aangebracht ten opzichte van de oudere. Maar voordat we beginnen met de vergelijking, hier is een paar dingen die moeten worden vermeld om het beeld dat we hier hebben in ons artikel te verduidelijken. Een typische ultrabook is een ultrabook die is gebaseerd op een desktop-pc.

Als u contact met mij wilt opnemen over een ultrabook, vragen over de reviews of iets anders over dit model of zijn broers en zussen, neem dan contact met mij op in mijn blog (info hieronder) of via e-mail.

Ik heb geprobeerd om de verschillende soorten ultrabooks en hun functies en voordelen te beschrijven. Dit is slechts een inleiding en ik zal uitleggen alle onderdelen en wat belangrijk is voor u om te weten. Ik ben geen professional in het ontwerpen en bouwen van ultrabooks. Mijn belangrijkste interesse is hoe te configureren en te gebruiken, alsmede hoe ze zo stil mogelijk te maken en in staat zijn om een geweldige ervaring met behulp van hen hebben. Ik ben geen fabrikant en mijn mening over dingen die niet worden gedekt door mijn berichten zal gewoon mijn mening. Dus verwacht niet te vinden mijn mening over elk detail. Ik zal proberen om zoveel mogelijk uit te leggen, maar er kunnen onderdelen die alleen de moeite waard om te weten als je de details online te vinden.

Onze openingstijden

  • Maandag: 08:15 – 14:00
  • Dinsdag: 06:15 – 18:45
  • Woensdag: geschlossen
  • Donderdag: 07:00 – 18:45
  • Vrijdag: 09:30 – 15:15
  • Zaterdag: 08:15 – 19:30
  • Zondag: 07:45 – 16:15