Dat is hoe ik test

We blijven ons richten op het bouwen van betrouwbare, betrouwbare en innovatieve ultrabooks, en we blijven de beste hardware en software ontwikkelen om dat doel te bereiken.

In deze sectie zullen we de volgende onderwerpen bekijken:

I. Ultrabook Hardware en Software Ik ben al een computer liefhebber sinds ik voor het eerst geleerd om te typen en ik ben een computer recensent sinds 1984. In 2010 ben ik begonnen met het gebruik van computers voor de kost. Ik begon mijn eigen bedrijf als business analist, maar mijn computerverslaving had zich al gemanifesteerd in mijn full-time baan als ultrabook recensent. Mijn beoordelingen zijn niet voor bangeriken: ze zijn lang, gedetailleerd, en bevatten veel technische details. Ik review en test verschillende ultrabooks elk jaar. De redenen voor elk van deze beoordelingen zijn gevarieerd en soms doe ik deze beoordelingen omdat de beoordeling relevant is voor mijn werk en/ of mijn hobby. Ik denk graag dat de reviews die ik schrijf relevant zijn voor de hobby van ultrabook testen.

Op het eerste gezicht zijn er verschillende dingen om te overwegen bij het overwegen of een nieuwe ultrabook de aankoop waard is. We zullen ons best doen om uw vragen hier te beantwoorden.

De beste ultrabooks voor beginners

Laten we eerst eens kijken naar de beste Ultrabooks voor beginners. De eerste Ultrabooks voor beginners zijn die betaalbaar en lichtgewicht. Veel van de meest populaire en populaire ultrabooks op de markt zijn goedkoop, en hoewel ze niet allemaal zo goed zijn als de duurste, komen ze allemaal binnen een paar dollar van de gemiddelde prijs van een $ 1000 of minder gloednieuwe MacBook. In feite is er geen Ultrabook die minder dan $ 1000 of minder dan $ 500 kost. Ter vergelijking, de best beoordeelde Apple MacBook Air is ongeveer $ 5000. Als u minder wilt uitgeven, zijn er een verscheidenheid van instap ultrabooks die zeer concurrerend zijn, zo niet gewoon een beetje goedkoper.

Dus hebben we een geweldige lijst van de beste all-rounder ultrabooks onder de € 1.299 verzameld. En we willen weten wat je denkt. Laat het ons weten in de comments, op Facebook of Twitter, of laat hier een review voor ons achter.

De nieuwe Dell XPS 13-laptop

U vindt er veel modellen op deze prijspunten, en ze zijn niet altijd hetzelfde. Het is verleidelijk om te denken dat, net als uw laptop, uw ultrabook moet er mooi uitzien, zelfs als dat niet zo is. Dell’s nieuwe XPS 13 lijkt veel op een budget Ultrabook, maar het heeft een beter scherm en een paar andere verbeteringen, bijvoorbeeld. Je meer dan € 1.299 uitgeven voor een laptop met een 13-inch scherm. Dat klinkt misschien duur, maar het is de moeite waard.

De Lenovo IdeaPad Yoga 13 is een nieuw model, ook verkrijgbaar voor minder dan € 999, en de Lenovo Y700, een 13-inch Ultrabook, is alleen verkrijgbaar voor een nog goedkopere € 999. Maar deze machines lijken allemaal vergelijkbaar te zijn in termen van prijs. Als uw budget is in de € 800 of € 1000s, vindt u een aantal van de meest krachtige Ultrabooks beschikbaar tegen een relatief goede prijs.

We houden ons ook aan een strikt proces voor de peer-review, die we uitgebreid bespreken in onze FAQ. Deze gids is gebaseerd op hetzelfde proces gebruikt in onze beoordelingen, dus ik heb een paar wijzigingen hier en daar.

Het doel van onze reviews is om de enthousiaste gemeenschap te informeren over de producten en hun waarde. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk te informeren over de functies en prestaties van producten. We streven ernaar om dit te doen door een product te evalueren op basis van een grondige analyse van de prestatiekenmerken en functies die niet gemakkelijk meetbaar zijn in het lab of door te meten. We houden ook rekening met eventuele prestatievoordelen, zoals de levensduur van de batterij, de geluidskwaliteit of zelfs de bouwkwaliteit van de machine. Hoewel we niet beweren dat we alles weten wat er in het maken van het product gaat, streven we ernaar om de meest interessante aspecten tot op de bodem uit te zoeken en degenen te benadrukken die interessant en waardig zijn om verder te overwegen. Wanneer we iets vinden waarvan we denken dat het meer besproken moet worden, proberen we meer informatie toe te voegen aan de beoordeling.

De Ultrabook Vergelijkcentraal’s badge werd bekroond met de best presterende ultrabook op de 2016 GAP Awards.

De GAP Awards is een wereldwijde wedstrijd voor topproducten die uw reiservaring verbeteren. De wedstrijd wordt georganiseerd door de International Society of Automobile Photographers en vindt elk jaar plaats in Los Angeles, Californië. De GAP Awards award kent in totaal tien trofeeën toe aan winnaars en awardees, gebaseerd op de stemming van duizenden professionals, fotografen en liefhebbers. De winnaar voor elke categorie wordt vervolgens uitgenodigd om een GAP Awards Awards Gala bij te wonen en deel te nemen aan een speciale ceremonie. De winnaar en de gastspreker is meestal het hoogtepunt van het gala, en veel leden van het publiek zijn aanwezig om het evenement te bekijken en de genomineerden te ondersteunen. Het gala, gehouden in het Sheraton LA City West Hotel, is een van de grootste en meest succesvolle dergelijke evenementen in de wereld. Er zijn meer dan 1.100 fotografen uit meer dan 120 landen.