MacBook (Air/Pro) of Lenovo Yoga

Apple of Lenovo, maar niet beide op hetzelfde moment. Het is omdat Apple en Lenovo hebben hun eigen unieke voordelen, en ik voel dat het het beste is om degene die het beste bij u past te kiezen. Mijn ideale ultrabook zou een schermgrootte van 11,6 inch (27-inch), een resolutie van 1920 x 1080 en een gewicht van 2,4 pond, met een resolutie van 1366 x 768 (of 1366 x 750 als je dat liever). In tegenstelling tot Scherm Draaien Samsung S9 is het daarom veel nuttiger. Ik zou graag in staat zijn om het te dragen met mij de hele dag, dus ik zou ook graag een full-sized USB 3. Dit onderscheidt het van artikelen zoals Onderbouw Afzuigkap 90 Cm. 0-poort op. Ik zou ook graag willen dat het een beetje meer draagbaar dan de huidige generatie van MacBooks ik mee te nemen met mij. Ik zou graag een toetsenbord hebben, dat is waarom ik denk dat het geweldig zou zijn als het compatibel zou zijn met het toetsenbord in de komende MacBook, maar ik ben niet zeker over de exacte form factor of design. U lezen over de redenen op mijn blog, maar ik denk dat veel mensen graag een beetje meer ruimte om het uit te breiden. Voor mij is de MacBook Pro de beste ultrapremacy laptop die je vandaag kopen. Maar als je meer ruimte nodig hebt om mee te nemen, of als je graag vanaf je laptop werkt terwijl je door een restaurant loopt, kun je deze laptop bekijken. Het is vrij lichtgewicht, is zeer draagbaar, heeft een geweldig scherm en is niet te zwaar. Voor meer informatie, lees mijn blog over. In tegenstelling tot Scherm Opnemen Mac, is het veel nuttiger ergo. Op het einde, u ook kijken op mijn eigen blog over de MacBook Pro, dat is een overzicht van wat te verwachten van de komende nieuwe MacBook Pro.

Ik zal een aantal foto’s van het ontwerp en de specs voor u om uit te checken. De nieuwe MacBook Pro is een grote verandering ten opzichte van de huidige MacBook en zelfs de MacBook Air, dus ik hoop dat je er net zoveel van zult genieten als ik. Ik hou van deze laptop zo veel dat ik zelfs een video over gemaakt! Bekijk de video hier.

Het is eigenlijk een beetje meer dan een gewone laptop! Het ontwerp heeft een aantal leuke subtiele accenten, zoals een verborgen compartiment achter de laptop, een USB-poort met een connector erin, en de nieuwe Touch Bar aan de zijkant. Het ontwerp is zeer vergelijkbaar met de nieuwe MacBook Air.