Over Dex

Ik heb veel ervaring omdat ik de enige persoon was die een ultrabook bouwde voor de Darpa Robotics Challenge 2013, de eerste grote internationale ultrabook race (vanaf dit schrijven). Ik heb ook de Xolo X5 ontworpen, de eerste ultraslanke ultrabook ter wereld. Sinds ik mijn diploma elektrotechniek heb behaald, ben ik ook een zeer ervaren ultrabook designer.

Hoe is de Xolo X5 ontstaan?

Dit project gaat over twee dingen: mijn verlangen om een betere ultrabook te ontwerpen, en mijn verlangen om een betere Xolo te maken, zoals te zien is in de video en foto van het prototype hieronder. Ik werk momenteel samen met mijn broer Peter aan dat project in een workshop die hij en ik op dit moment samen hebben in het Zentrum in Antwerpen.

Wat vond het team achter de Xolo X5 ervan?

Het team was erg blij. Ze zeiden dat ze hadden een paar ideeën, maar niet echt willen om ze uit te voeren.

In sociale media vind je mij in Google .

Dit is mijn eerste artikel over een nieuw model in de serie. We zullen zien hoe een nieuw model uw prestaties kan verbeteren in de moeilijkste omstandigheden, wat u doen als uw motor niet zal draaien en hoe u het probleem in de kortste tijd oplossen. Meer artikelen over deze serie vind je hier en hier. Ik zal mijn best doen om alle vragen die je zou kunnen hebben te behandelen. Dit artikel is gebaseerd op mijn ervaring tijdens de eerste twee jaar na de lancering van de nieuwe modellen, in een poging om de nieuwe modellen beter te begrijpen en om een aantal tips te bieden voor iedereen die van plan was om ze te kopen. De modellen zelf zijn nog nieuw, maar de ontwerpprincipes die worden gebruikt om ze te maken zijn dat niet. Als u meer over hen wilt weten, stel ik voor het lezen van mijn oorspronkelijke artikel over de nieuwe modellen en na het advies dat ik hier geef. Het eerste deel van dit artikel zal zich richten op de prestatiekenmerken van de eerste twee modellen en wat ik in staat was om te meten met mijn eigen metingen in het eerste jaar na de lancering.

We beginnen met dezelfde hardware configuratie als de eerste generatie modellen.

Mijn motto is om iedereen te helpen een betere ervaring te hebben met een goede laptop. Mijn huidige project is een ultrabook review die beschikbaar is op mijn blog. Ik ben ook een auteur op een paar goede ultrabooks forums.

Ik heb onlangs begonnen met draaien vaker, en besloot om een kijkje te nemen op een zeer mooie 14,3 “Lenovo ThinkPad T440 met een 1080p IPS-scherm. Het was de eerste laptop om me een ervaring die ik niet kon voorstellen met een andere laptop. Deze laptop is ook een ultra-licht gewicht, wat betekent dat het past comfortabeler in mijn zak zonder al te omvangrijk en warm. Het wordt geleverd met twee SSD’s, 1 GB RAM en een 128 GB SSD. Deze laptop is in staat om zowel Windows 7 en Windows 8.1 (dat is een beetje beter dan de vorige versie). Intel Core i5 4690K, 16 GB RAM, 512 GB SSD, Nvidia GeForce GTX 980M met 8 GB VRAM en Windows 10 Home. Ik kan Windows 7 draaien op mijn Acer S

In 2019 werd ik geïnterviewd door de Nederlandse tv-zender RTL over de Asus ROG Swift PG278Q en mijn mening was dat de Swift PG278Q een geweldig product was en dat het niet de beste was. Na dat interview kreeg ik een bericht waarin ik vroeg om een review kopie van de Swift PG279Q. Ik was zo blij dat ik ja zei. Ik wist niet precies wat er ging gebeuren of hoe lang het zou duren, maar ik was erg benieuwd naar het uitproberen van de Swift PG279Q en het bleek dat ik moest een lange tijd wachten.

De Asus ROG Swift PG279Q, die hetzelfde frame en bouwkwaliteit heeft als de PG279Q die ik in 2015 heb getest. Toen ik de Swift PG279Q kreeg, was mijn enige vraag: “Zal het duren?” Zodra ik het pakket opende en het toetsenbord zag, was het als: “Oh wow, het heeft hetzelfde frame, dezelfde afmetingen, hetzelfde gewicht, en het komt in datzelfde mooie rode, witte en blauwe kleurenpalet.” Ik was gewoon helemaal weggeblazen.