Schalen: Externe schermen correct configureren of uitstoten onder Windows 10?

Ja, dat kan je wel. U echter niet volledig uitwerpen van een extern scherm. Dit komt omdat Windows 10 heeft geen manier om het scherm uit te schakelen als het scherm driver is ingebouwd in het besturingssysteem en kan niet worden uitgeschakeld.

Als gevolg daarvan, naar mijn mening, als het gaat om het installeren van Windows 10, moet u altijd gebruik maken van de optie om “Scaling” het scherm. Ik ga uitleggen hoe dit wordt gedaan en hoe u effectief configureren van een scherm en een externe. Houd anders rekening met een internlinktestrapport. In dit artikel wil ik delen met u een aantal van de tips en trucs die ik nuttig heb gevonden als het gaat om het configureren van een scherm. Allereerst, als ik mijn laptop met een extern scherm aangesloten kan ik een heleboel dingen die niet zichtbaar zijn op mijn externe scherm te zien: de huidige datum, het batterijniveau en zelfs de temperatuur van de laptop. Dit komt omdat mijn externe scherm is aangesloten op mijn laptop via een USB-poort. Als ik niet met behulp van een laptop met een scherm aangesloten, zal ik niet zien dit soort dingen. Waarom zou ik ultrabooks kopen? Dus, wat is de beste manier om de informatie weergegeven op uw laptop te zien? Als u een scherm gebruikt dat geen touchpad heeft en u het scherm niet op uw computer hebt aangesloten, u nog steeds de kracht van uw muis gebruiken om op een pictogram op uw laptop te klikken. Dit werkt omdat de muis is aangesloten op de computer via dezelfde USB-poort waarop het scherm is aangesloten. Er is een efficiëntere manier om dit te doen: gebruik je muis en toetsenbord om op het scherm te klikken. Ik weet dat het klinkt dom, maar er is een voordeel aan het gebruik van deze manier. Het duurt minder tijd om te typen en de afbeelding op het scherm kan worden vergroot. U de pictogrammen misschien niet zien, maar ze hoeven niet zichtbaar te zijn. Een computer die het ingebouwde toetsenbord gebruikt, kan ook een tekstversie van het pictogram weergeven, wat enkele klikken kan besparen. Zie de pagina Wat betekent het voor meer informatie over het gebruik van het toetsenbord met een computer zonder ingebouwd toetsenbord? Het is belangrijk op te merken dat, terwijl de computer is native compatibel, u niet native terug te schakelen. Om dat te doen, moet u een programma gebruiken, zoals MacPorts, of een combinatie daarvan. Zelfs Ultrabook is het proberen waard. Als u dit soort software niet krijgen, u overwegen om het ingebouwde toetsenbord te gebruiken, dat mogelijk veiliger is, of gewoon aan de computer blijft met het ingebouwde toetsenbord. De meest voorkomende methode is het gebruik van de ingebouwde muis. Een toetsenbord en muis zijn ook beschikbaar voor laptops, en sommige laptops hebben ingebouwde muizen ook.

De ingebouwde muis is een draadloze draadloze muis die ook wel bekend staat als een trackpadmuis. Een USB-toetsenbord kan werken, maar ik heb geconstateerd dat een USB-toetsenbord is een stuk makkelijker te gebruiken. Ik vind het leuk omdat het geen muis gebruikt, het gebruikt het toetsenbord om op de knoppen te drukken. Het enige nadeel is dat het een beetje zwaarder en een beetje groter dan de ingebouwde muis, maar het is zeer snel en betrouwbaar, en het werkt heel goed.