Waarom zou ik ultrabooks kopen?

Omdat ze goed zijn. Dit is logischer dan Hotelschakelaar Met Stopcontact Aansluiten.

Dat is een understatement. Welke soorten ultrabooks bestaan er? Ze zijn goed en het is goed omdat je een goede hebt. Ik heb altijd verbaasd door de recensies van ultrabooks die mensen hebben geschreven. Mensen enthousiast over hoe geweldig de laptops zijn, en wat een ongelooflijk ding dat is! Dus wat maakt de laptops geweldig? Is er een bepaalde functie die belangrijker is dan andere dingen? Ik zou zeggen dat de kwaliteit van de bouw is veel belangrijker dan de prijs, dat is de tweede beste ding. Ik denk dat ik ben niet erg goed in het meten van dingen, maar een laptop gemaakt door een goede fabrikant is zeker het beste ding. Dus, je zou kunnen vragen, hoe zit het met de andere dingen die de ultrabooks goed te maken? En ik zal zeggen dat het waarschijnlijk niet de levensduur van de batterij die er echt toe doet, want, zoals ik al zei, je wilt naar het punt waar de batterij is een groot deel van de ervaring en het blijft nog steeds goed als je een goede laptop hebt. Ik denk dat het waarschijnlijk het scherm, en het toetsenbord, maar er zal altijd iemand die er zijn die zegt: “Waarom blijf je kijken naar dit scherm? Het is alsof je naar de bodem van de oceaan staart! Het is alsof het de oceaan is!” Het is niet mijn kopje thee. Ik heb dit al eerder gezegd, maar ik denk dat ik eigenlijk meer aangetrokken tot de laptop, want ik ben minder kans om het te laten vallen en het niet beschadigd raken. Daar ga ik niet op in voor de laptop. Dus, ik denk dat de andere dingen, de kwaliteit van de bouw, zijn belangrijker. De ultrabooks waar ik erg blij mee ben geweest. En dit is misschien het vermelden waard, in vergelijking met Ultrabook

Er was een lange tijd tussen de eerste en tweede generatie ultrabooks, die waarschijnlijk te wijten was aan het feit dat Intel was niet in het bedrijf nog niet. De derde generatie, de G-serie, is nog beter in de performance afdeling, en het is beschikbaar voor een tijdje nu in de Verenigde Staten. Maar voor het grootste deel, ik ben al op zoek naar iets een beetje duurder, en tot nu toe, de Dell XPS 13 is de beste, in mijn boek, voor mij. Het is al een tijdje, en het is ook mijn go-to laptop voor werk en onderwijs. Zoals u zien, ik ben de grootste fan van het toetsenbord en het touchpad. Het is gewoon de meest comfortabele op de hele machine, zelfs in deze review. Het is een beetje zwaar, maar dat kan worden overwonnen met een beetje gewicht. En ja, ik ben echt trots op mijn nieuwe Ultrabook: Degene die ik schrijf deze recensie voor.

Het is een geweldige machine.

Hier zijn een paar dingen die uniek zijn over de nieuwe Dell XPS 15 en de XPS 13 met een touchpad: Het heeft 4K (3580 × 1440) resolutie. En je het touchpad gebruiken. Het heeft een geheel nieuwe Intel Core i5-processor (7e generatie) en een GeForce GTX 1060 6GB grafische kaart, die tot 10 uur batterijduur levert, afhankelijk van uw werkbelasting.