Welke soorten ultrabooks bestaan er?

U alleen de juiste ultrabook voor u kopen. Ik heb deze theorie getest voor de laatste drie jaar. Immers, als je een ultrabook koopt die aan je behoeften voldoet, kun je er zeker van zijn dat je er optimaal gebruik van maken!

In dit artikel ga ik mijn ervaring met het kopen en kopen van verschillende merken ultrabooks en het vergelijken van het verschil tussen de producten te delen. Voor de toepassing van dit artikel, heb ik besloten om alleen modellen te delen van de afgelopen twee jaar, omdat de meeste van de fabrikanten hebben nog maar net nieuwe modellen geïntroduceerd in deze tijd.

Wat is een “Ultrabook” in de moderne tijd?

Voordat we praten over de verschillen tussen de verschillende modellen, laten we eens kijken naar wat is een “Ultrabook”. Ik ben niet van plan om de details over de hardware die door de producten te bespreken. Als gevolg daarvan lijkt het sterker te zijn dan Scherm Standaard. De meeste producten zijn tegenwoordig voorzien van USB Type-C-poorten, waarmee we de apparaten van onze keuze kunnen aansluiten, zoals een laptop, smartphone of tablet. Een typische ultrabook biedt een scala aan ingangen voor veel verschillende apparaten, zoals een ingang voor uw camera, een toetsenbord, een touchpad en een muis, onder anderen. Dit is precies wat dit product onderscheidt van andere producten zoals Gutmann Afzuigkap Onderdelen.

Wat is een “Ultrabook” vandaag?

In het verleden waren de populairste modellen MacBooks of MacBook Airs. Zowel de MacBooks en de Airs waren beschikbaar in meerdere modellen en waren de meest betaalbare modellen beschikbaar. De meeste van deze modellen zijn nog steeds beschikbaar vandaag. De MacBook-lijn is echter populairder dan de Airs-lijn en de nieuwe MacBook Air-lijn is het populairste MacBook-model dat op de markt verkrijgbaar is.

De nieuwe MacBook-lijn maakt gebruik van een 14-inch MacBook Pro en een 10-inch MacBook Air. MacBook (Air/Pro) of Lenovo Yoga Aangezien de nieuwe lijn al enige tijd in productie is, zijn de specificaties redelijk consistent, maar er zijn verschillen in zowel de modellen als de componenten, bijvoorbeeld de nieuwe MacBook Pro maakt gebruik van een krachtigere processor (Intel Skylake) en een grotere GPU (Apple A11 Bionic). Sommige van de nieuwe modellen maken gebruik van een hybride toetsenbord ontwerp waarmee de MacBooks om het uiterlijk van een MacBook Pro hebben, terwijl de resterende een echte ultrabook. Bekijk de Ultrabook vergelijk review. Deze nieuwe MacBooks worden vaak Ultrabooks genoemd omdat ze dezelfde componenten gebruiken als een MacBook, waaronder de nieuwste Intel i5- en i7-processors, 2GB RAM, SSD, een ingebouwd Retina-display, een Thunderbolt 3-poort en een webcam aan de voorkant. Sommige mensen denken niet dat een laptop is een laptop als het niet beschikt over een display, een muis, en een toetsenbord. De meeste Ultrabooks hebben een Retina-display, USB 3.0-poorten voor randapparatuur en een speciaal display- en microfoonpoort. De nieuwe MacBooks maken ook gebruik van een SSD (Solid-State Drive) die sneller en betrouwbaarder is dan de huidige schijven en de nieuwe Mac OS X Yosemite-update ondersteunt.

Hier zal ik in detail bespreken de belangrijkste verschillen tussen de Ultrabooks en de huidige generatie van Apple’s MacBooks en vergelijk ze met de concurrentie. Eerst moeten we kijken naar de technische specificaties. In juni 2015 kondigde Apple aan dat het eind 2016 een nieuwe MacBook zou uitbrengen. Toen deze nieuwe MacBook werd geïntroduceerd, werd de MacBook Pro 15″ Retina ook geïntroduceerd in mei 20